Medisterkaker
Ingredienser
- 1 kg medisterdeig
- 3 dl fløte
- 2 g ingefærkrydder
- 0.5 ts muskatt
- 2 stk egg
- .
- 1 servering=170g
Tid
30 min
Antall porsjoner
8
Slik gjør du
Bland medisterdeig og salt til det blir en seig deig. Bruk gjerne kjøkkenmaskin eller eltekrokene som følger med en miksmaster. Tilsett så fløten litt etter litt mens du rører. Til slutt tilsetter du alt krydderet og rører dette godt inn.
Bruk en skje til å forme medisterkakene som du steker i smør.
Nyt gjerne medisterkakene med dampet blomkål med et dryss maldon havsalt og grovkvernet pepper på.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 3905,6 | kcal |
Proteiner | 170,9 | proteiner |
Fett | 353,2 | gram |
Karbohydrater | 10,9 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 488,2 | kcal |
Proteiner | 21,36 | proteiner |
Fett | 44,15 | gram |
Karbohydrater | 1,36 | gram |