middagssalat
Ingredienser
- 200 g kylling filet
- 4 stk egg
- 150 g kokt skinke
- 300 g seter rømme
- 160 g ekte majones
- 400 g blomkål rå
- 150 g brokkoli rå
- 150 g agurk
- 40 g paprika grønn
- 40 g paprika gul
- 40 g paprika rød
- 1 stk rød løk
- maldon havsalt etter smak
- nykvernet fersk pepper
- ferske urter etter smak
- .
- 350 g 1 servering
Tid
19 min
Antall porsjoner
20
Slik gjør du
Dette er en super måte for å spise opp rester og smaker fortreffelig. Bland sammen det du har i kjøleskapet av protein og grønnsaksrester.
Lag dressing av majones og seter røme, salt, pepper og eventuelt urter.
Tips! Blomkål og brokkoli kan også forvelles hvis det ønskes. Salaten smaker også nydelig med stangselleri i. Purre og litt sylteagurk er også godt i.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 4833,3 | kcal |
Proteiner | 418,4 | proteiner |
Fett | 255,3 | gram |
Karbohydrater | 64,1 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 241,66 | kcal |
Proteiner | 20,92 | proteiner |
Fett | 12,77 | gram |
Karbohydrater | 3,2 | gram |