Kanel muffins
Ingredienser
- 150 g Nøttesmør
- 4 stk eggeplommer
- 4 stk eggehviter
- 2 ts bakepulver
- 2 ss tagatesse
- 50 g sukrin melis
- 80 g smeltet smør
- ceylon kanel etter smak. Bland i røra
Tid
40 min
Antall porsjoner
12
Slik gjør du
Bland alt det tørre. Pisk sammen eggeplommene og bland i, sammen med nøttesmøret.
Eggehvitene stivpiskes for seg selv, sammen med noen få saltkorn, da blir de raskere stive. Bland så eggehvitene forsiktig inn uten å piske ut lufta av røra.
Tips! Smak gjerne til røra med Sukrin sirup med karamellsmak eller maple.
Stek muffinsene på 200 grader i ca 15 minutter.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1915,3 | kcal |
Proteiner | 56,6 | proteiner |
Fett | 174,5 | gram |
Karbohydrater | 39,2 | gram |
Kostfiber | 9,4 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 159,61 | kcal |
Proteiner | 4,72 | proteiner |
Fett | 14,54 | gram |
Karbohydrater | 3,27 | gram |
Kostfiber | 0,78 | gram |