Kanel muffins

Kanel muffins

Ingredienser

  • 150 g Nøttesmør
  • 4 stk eggeplommer
  • 4 stk eggehviter
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ss tagatesse
  • 50 g sukrin melis
  • 80 g smeltet smør
  • ceylon kanel etter smak. Bland i røra

Tid

40 min


Antall porsjoner

12


Slik gjør du

Bland alt det tørre. Pisk sammen eggeplommene og bland i, sammen med nøttesmøret. 

 

Eggehvitene stivpiskes for seg selv, sammen med noen få saltkorn, da blir de raskere stive. Bland så eggehvitene forsiktig inn uten å piske ut lufta av røra.

 

Tips! Smak gjerne til røra med Sukrin sirup med karamellsmak eller maple.

 

Stek muffinsene på 200 grader i ca 15 minutter.

 

 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1915,3 kcal
Proteiner 56,6 proteiner
Fett 174,5 gram
Karbohydrater 39,2 gram
Kostfiber 9,4 gram
Pr. porsjon
Kalorier 159,61 kcal
Proteiner 4,72 proteiner
Fett 14,54 gram
Karbohydrater 3,27 gram
Kostfiber 0,78 gram