Nøttepanert torsk m/ brokkoli
Ingredienser
- 800 g Torskefilet, uten skinn og ben
- 1 dl Grovhakkede cashewnøtter
- 3 ss Frisk koriander
- 1 ts Sort pepper
- .
- Tilbehør:
- 1 stk Brokkolibunt
Tid
40 min
Antall porsjoner
8
Slik gjør du
Del brokkoli og stilk i fine buketter. Vask dem godt hvis ikke de er økologiske. Fyll bunnen i en kjele med vann, 1 ts salt og 1 ss smør. Kok opp, legg i brokkoli og sett på lokk. Pass på at ikke alt vannet koker bort, da vil brokkolien brenne seg fast.
Skjær torsk i stykker som er ca. 3 cm bred og dryss over litt salt. Grovhakk mandler og finhakk koriander.
Bland nøtter, eventuelt tilsett litt koriander og pepper. Vend torsken i nøtteblandingen. Stek den i olje eller smør i ca. 3 minutter.
Bruk stekeskyen som saus, lag Hollandaise eller spis med Aioli. For å få et balansert lavkarbomåltid må du spise minst 20 gram med fett på din porsjon.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1090,2 | kcal |
Proteiner | 167,6 | proteiner |
Fett | 35,8 | gram |
Karbohydrater | 18,4 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 136,27 | kcal |
Proteiner | 20,95 | proteiner |
Fett | 4,47 | gram |
Karbohydrater | 2,3 | gram |