Omelettrull
Ingredienser
- 100 g kremost med gressløk
- 150 g creme fraiche
- 4 stk vårløk
- ferske urter
- 4 stk egg
- 3 ss kremfløte
- .
- 1 servering=280g
Tid
10 min
Antall porsjoner
2
Slik gjør du
Pisk sammen fyllet: Kremost piskes luftig og blandes med creme fraiche, vårløk og ferske urter.
Visp sammen egg og fløte, salt og pepper. Bre røra ut i en langpanne størrelse 20x30 størrelse med bakeark under. Stekes i stekeovnen ca 8 minutter. Når rullen er nesten helt gjennomstekt tar du den ut og smører på fyllet. Rull sammen.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1165,2 | kcal |
Proteiner | 41,8 | proteiner |
Fett | 105,2 | gram |
Karbohydrater | 11,8 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 582,6 | kcal |
Proteiner | 20,9 | proteiner |
Fett | 52,6 | gram |
Karbohydrater | 5,9 | gram |