Ostekake
Ingredienser
- Til bunnen:
- 1 ss tagatesse
- 1 ss sukrin sirup maple
- 100 g peanøtter
- 150 g mandler
- 125 g mykt meierismør
- .
- Til fyllet:
- 3 dl fløte
- 2 stk pk sukkerfri rød gele
- 200 g kremost
- 3 dl seter rømme
- .
- 1 servering=100g
Tid
60 min
Antall porsjoner
12
Slik gjør du
Lag bunnen:
Kjør mandler og nøtter i stavmixer. Bland Sukrin sirup maple og Tagatesse godt inn i det myke smøret. Bland alt og press bunnen ut i en rund kakeform.
Lag fyllet:
Pisk sammen kremost og rømme. Pisk kremfløte og bland forsiktig inn. Når geleen er avkjølt pisker du den også varsomt inn. Legg fyllet på kakebunnen og sett kaldt i noen timer, eller en stund i frysen.
Lag så en ny pakke gele med halv mengde vann og avkjøl. Bre den over ostemassen når denne er stiv. Sett kaldt igjen til geleen er stiv.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 5175,8 | kcal |
Proteiner | 107,5 | proteiner |
Fett | 498,3 | gram |
Karbohydrater | 60,7 | gram |
Kostfiber | 29,3 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 431,32 | kcal |
Proteiner | 8,96 | proteiner |
Fett | 41,52 | gram |
Karbohydrater | 5,06 | gram |
Kostfiber | 2,44 | gram |