parmesankål
Ingredienser
- 0.5 stk hodekål
- 1 stk løk, medium størrelse
- 2 stk hvitløksfedd
- 1 ss smør
- .
- Topping:
- 4 ss olivenolje
- 70 g parmesan
- maldon havsalt
- grovkvernet pepper
- .
Tid
min
Antall porsjoner
3
Slik gjør du
Hakk hvitløk og surr i meierismør på middels varme i en stor stekepanne. Tilsett så finrevet kål og løk kuttet i tynne ringer. og la det surre til blandingen er passe myk. Det er godt med litt motstand.
Fordel kålen i to skåler. Hell over 2 ss god kaldpresset olivenolje, maldon havsalt, fersk grovkvernet pepper og parmesan. Pynt med ferske urter eller purre.
Tips! Smaker nydelig med en dæsj tamarisaus eller balsamicoeddik over.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1007,9 | kcal |
Proteiner | 44,9 | proteiner |
Fett | 72,9 | gram |
Karbohydrater | 40,6 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 335,97 | kcal |
Proteiner | 14,97 | proteiner |
Fett | 24,3 | gram |
Karbohydrater | 13,53 | gram |