Pepperrotdressing
Ingredienser
- 2 dl seterrømme
- 3 ss revet pepperrot
- 1 ts sukrin melis
- 1 ts eddik/ sitronsaft av en halv sitron
- Salt. Smak til
- .
- 1servering=50g
Tid
5 min
Antall porsjoner
5
Slik gjør du
Rør rømmen og smak til med saften av presset sitron/ eddik, Sukrin melis og revet pepperrot. Vær forsiktig med pepperroten, smaken blir sterkere når kremen har stått en stund. Revet pepperrot kan eventuelt kjøpes på tube.
Tips! Lag en lekker pepperrotkrem til fest ved å blande inn 2 dl pisket kremfløte.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 692,5 | kcal |
Proteiner | 4,9 | proteiner |
Fett | 70,3 | gram |
Karbohydrater | 11,2 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 138,5 | kcal |
Proteiner | 0,98 | proteiner |
Fett | 14,06 | gram |
Karbohydrater | 2,24 | gram |