Pizza
Ingredienser
- Pizzabunn:
- 3 stk egg
- 150 g kesam
- 80 g mandelmel
- 40 g linfrø
- 1.5 ts fiberhusk
- 1 ts bakepulver
- 0.25 ts salt
- .
- Pizzafyll:
- 500 g kjøttdeig
- 200 g sopp
- 0.25 stk hakket purreløk
- 2 stk hakkede hvitløksfedd
- 1 stk boks hermetiske hakkede tomater
- 1 ts oregano krydder
- 300 g revet ost
- 1servering=190g
Tid
45 min
Antall porsjoner
10
Oppskriften kommer fra http://gryslavkarbo.blogspot.no/search?q=pizza
Slik gjør du
Lag pizzabunnen:
Miks sammen alle ingrediensene og elt til en glatt deig. Smør den utover på et bakepapir, og forstek bunnen i 10 minutter.
Lag pizzasaus:
Hell hermetiske tomater i en gryte sammen med oregano og hvitløk, kok opp og la det koke ca 15 minutter, eller til sausen har tyknet. Smør tomatsaus på den halvstekte pizzabunnen.
Stek kjøttdeigen sammen med soppen. Ha så på kjøttdeigen, purreløken og revet ost.
Stek pizzaen i ca 20 min på 200°
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 3288,3 | kcal |
Proteiner | 241,0 | proteiner |
Fett | 237,4 | gram |
Karbohydrater | 29,8 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 328,83 | kcal |
Proteiner | 24,1 | proteiner |
Fett | 23,74 | gram |
Karbohydrater | 2,98 | gram |