potkäs
Ingredienser
- 500 g osterester
- 75 g usaltet smør
- 1 ts grov sennep
- litt ferskrevet muskattnøtt
- litt revet sitronskall
- chiliflak
- urter etter smak
- litt havsalt
- .
- 1servering=100g
Tid
10 min
Antall porsjoner
6
Slik gjør du
Dette er en ostekrem som du lager av de forskjellige osterestene du har i skapet.
Vask sitronskallet godt. Riv, kutt og tern i ulike størrelser og bland alt sammen. Den hoder seg i tett glass eller krukke opp til 2-3 uker i kjøleskapet. Nytes gjerne på et blad med hjertesalat.
La smakene få satt seg noen timer i kjøleskap før du spiser den.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 2200,1 | kcal |
Proteiner | 142,0 | proteiner |
Fett | 178,3 | gram |
Karbohydrater | 5,4 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 366,68 | kcal |
Proteiner | 23,67 | proteiner |
Fett | 29,72 | gram |
Karbohydrater | 0,9 | gram |