Protein pitabrød
Ingredienser
- 170 g revet mild ost, gjerne Mozarella
- 1 stk egg
- 12 g pofiber
- 1 ts bakepulver
- .
- 1 servering =120g
Tid
15 min
Antall porsjoner
2
Slik gjør du
Smelt ost i mikro til den er helt myk. Rør rundt. Visp inn egg og rør inn pofiber. Form to pitabrød av deigen og stek dem på 220 grader i ca 10 minutt.
Pitabrød med kun 4 ingredienser, raske og enkle å lage, og gode på smak. Det gikk også fint å fylle dem. De inneholder svært lite karbohydrater, og mye protein.
Visste du at?
.... Med ett pitabrød får du 29 gram protein til ett måltid. Det er egentlig for mye, derfor passer de veldig godt til et vegetarmåltid, eller som mat du spiser i forbindelse med trening. Fyll gjerne med guacamole og salat. Oppskriften er en enklere variant av den mer kjente FATHEAD deigen som er svært populær.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 551,3 | kcal |
Proteiner | 59 | proteiner |
Fett | 33,1 | gram |
Karbohydrater | 4,3 | gram |
Kostfiber | 8,4 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 275,65 | kcal |
Proteiner | 29,5 | proteiner |
Fett | 16,55 | gram |
Karbohydrater | 2,15 | gram |
Kostfiber | 4,2 | gram |