rømmegrøt

rømmegrøt

Ingredienser

  • 300 g rømme
  • 2 dl vann
  • 1 ss smør
  • 1 ss pofiber
  • 1.5 ts johannesbrødkjernemel
  • salt
  • .
  • 1servering=130g

Tid

20 min


Antall porsjoner

4



Oppskriften kommer fra http://gryslavkarbo.blogspot.no/2014/06/lavkarbo-rmmegrt.html#more


Slik gjør du

Varm  opp rømmen i en kasserolle på lav varme. Når den koker, rører du inn johannesbrødkjerenmelet eller profiber,som er blandet godt med vannet.  Rist det gjerne i ett glass med lokk. Kok opp under visping.

 

Blir det klumper, kan du jevne grøten med en stavmikser.  Tilsett salt.

 

Serveres med kanel, sukrin og smør.

 

Tips! Spekemat smaker godt til. For et fullverdig måltid kan du røre inn 7 gram proteinpulver i din porsjon.

 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 683,2 kcal
Proteiner 9 proteiner
Fett 65,6 gram
Karbohydrater 12 gram
Pr. porsjon
Kalorier 170,8 kcal
Proteiner 2,25 proteiner
Fett 16,4 gram
Karbohydrater 3 gram