rømmegrøt
Ingredienser
- 300 g rømme
- 2 dl vann
- 1 ss smør
- 1 ss pofiber
- 1.5 ts johannesbrødkjernemel
- salt
- .
- 1servering=130g
Tid
20 min
Antall porsjoner
4
Oppskriften kommer fra http://gryslavkarbo.blogspot.no/2014/06/lavkarbo-rmmegrt.html#more
Slik gjør du
Varm opp rømmen i en kasserolle på lav varme. Når den koker, rører du inn johannesbrødkjerenmelet eller profiber,som er blandet godt med vannet. Rist det gjerne i ett glass med lokk. Kok opp under visping.
Blir det klumper, kan du jevne grøten med en stavmikser. Tilsett salt.
Serveres med kanel, sukrin og smør.
Tips! Spekemat smaker godt til. For et fullverdig måltid kan du røre inn 7 gram proteinpulver i din porsjon.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 683,2 | kcal |
Proteiner | 9 | proteiner |
Fett | 65,6 | gram |
Karbohydrater | 12 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 170,8 | kcal |
Proteiner | 2,25 | proteiner |
Fett | 16,4 | gram |
Karbohydrater | 3 | gram |
Relaterte oppskrifter
Chia grøt med kakao
30 min
Avokado Smoothie
5 min
Crispy cheddar omelett
10 min