Salat med bacon og aioli
Ingredienser
- 50 g Stekt bacon
- 1 ss Aioli
- Hjertesalat, ønsket mengde
- .
- 1 servering=325g
Tid
15 min
Antall porsjoner
1
Slik gjør du
Stek bacon i stekepanne på middels varme. Hakk opp hjertesalat.Når baconet er ferdig stekt lar du det være igjen litt av fettet i stekepannen og skrur opp varmen. Vend salaten i den varme pannen før du fisker den raskt opp igjen.
Legg lunken bacon på tallerken og server sammen med 1 ss aioli og bladsalat i ønsket mengde.
Tips! Smaker nydelig med 2-3 cherrytomater i salaten eller litt paprika. Bruk gjerne ferske urter for ekstra smak.
Visste du at?
.... Et supert tips for å steike bacon er å legge skivene i "solvfolie trekkspill"midt i ovnen på ca 180 grader. Det blir sprøtt, du slipper å passe på hele tiden og det spruter ikke. Etter 15 minutt er de ferdige. Men du må følge litt med, steketiden varierer fra ovn til ovn.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 366,3 | kcal |
Proteiner | 10,8 | proteiner |
Fett | 33,1 | gram |
Karbohydrater | 5,4 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 366,3 | kcal |
Proteiner | 10,8 | proteiner |
Fett | 33,1 | gram |
Karbohydrater | 5,4 | gram |