salat wrap
Ingredienser
- 100 g skinke
- 100 g agurk
- 50 g ruccola
- 1 stk tomat
- 28 g aioli
- 5 stk store salatblader
- .
- 1servering=ca 210g
Tid
5 min
Antall porsjoner
2
Slik gjør du
Kjøp den reneste skinken med høyest mulig kjøttprosent og lite sukker/ karbohydrater. Unngå skinke som er tilsatt natriumnitritt. Pragerskinke eller Porchetta smaker nydelig.
Legg skinken i et blad med hjertesalat, og grønnsaker etter smak, som agurk, tomat og ruccola. Legg på aioli. Rull sammen og spis som en wrap.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 376,8 | kcal |
Proteiner | 22 | proteiner |
Fett | 28,5 | gram |
Karbohydrater | 6,5 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 188,4 | kcal |
Proteiner | 11 | proteiner |
Fett | 14,25 | gram |
Karbohydrater | 3,25 | gram |