Sataysaus
Ingredienser
- 2 ss peanøttsmør
- 2 dl kokosmelk
- 1 ss red curry paste
- 1 ss søtning etter smak
- 1 ss sitronsaft
- .
- 1servering=ca 45g
Tid
20 min
Antall porsjoner
6
Slik gjør du
Varm oljen. Tilsett curry paste og fres over middels varme 2-3 minutter. Rør inn resten av ingrediensene og kok opp. Smak til med søtning.
Skru ned varmen og la alt trekke på svak varme i cirka 5 minutter.
Visste du at?
Satay saus smaker nydelig til stekt og grillet kjøtt.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 712,0 | kcal |
Proteiner | 14,1 | proteiner |
Fett | 65,8 | gram |
Karbohydrater | 12,3 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 118,67 | kcal |
Proteiner | 2,35 | proteiner |
Fett | 10,97 | gram |
Karbohydrater | 2,05 | gram |