Scampi ris
Ingredienser
- 150 g kokte scampi
- 2 stk egg
- 200 g rå blomkålbuketter
- 150 g frosne erter
- 4 stk babygulrøtter
- 2 stk vårløk
- 2 stk fedd hvitløk
- 3 ts soyasaus
- 2 ts olivenolje
- .
- 1 servering=ca 230g
Tid
15 min
Antall porsjoner
3
Slik gjør du
Stek eller wok hvitløk og den hvite delen av vårløken i 2 minutter på medium varme i 1 ts olivenolje.
Tilsett små blomkålbuketter, gulrøtter, og 1 ts olivenolje. Stek, mens du rører konstant i 7 minutter.
Ha så i erter, reker og soyasaus. Stek videre mens du rører i 3-4 minutter til. Legg alle ingrediensene til side i woken og knus de to eggene. La dem steke litt og rør det så inn med resten av ingrediensene. La det steke 2-3 minutter til.
Pynt med grønn vårløk.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 541,6 | kcal |
Proteiner | 54,2 | proteiner |
Fett | 22,8 | gram |
Karbohydrater | 20,4 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 180,53 | kcal |
Proteiner | 18,07 | proteiner |
Fett | 7,6 | gram |
Karbohydrater | 6,8 | gram |