Sellerirotsalat
Ingredienser
- 1 stk sellerirot
- 2 stk squash
- smør til steking
- .
- Til dressingen:
- 1 stk pose majones
- 1 stk boks seterrømme
- 1 ss grov sennep
- 1 ss HP saus (Kan droppes)
- 2 ts eddik
- Urtekrydder, grovkvernet pepper, havsalt, dill
- .
- 1servering=150g
Tid
20 min
Antall porsjoner
9
Slik gjør du
Kutt squash og sellerirot i terninger eller tynne staver. Damp sellerirot terningene til de er nesten møre.
Squash surres i smør på middels varme. Tilsett Sellerirotterningene, og la dem surre sammen. Tilsett urtekrydder. Avkjøl.
Bland rømme, majones, Eddik og HP saus. Bland inn de avkjølte grønnsakene. Smak til med salt, pepper og eddik.
Tips! HP sausen er tatt med for smak. Den er verken særlig helsefremmende eller sukkerfri, så hvis du kjører en streng linje kan du fint droppe den!
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1977,0 | kcal |
Proteiner | 20,7 | proteiner |
Fett | 186,8 | gram |
Karbohydrater | 47,3 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 219,67 | kcal |
Proteiner | 2,3 | proteiner |
Fett | 20,76 | gram |
Karbohydrater | 5,26 | gram |