Sellerirotsuppe

Sellerirotsuppe

Ingredienser

  • 250 g sellerirot
  • 200 g løk
  • 0.5 stk purreløk
  • 30 g parmesan revet
  • 1 ts ferskrevet muskatnøtt
  • 2 stk kjøttbuljong terninger
  • 1 stk hvitløk båt
  • 2 ss smør
  • 8 dl vann
  • .
  • 1 servering=350g

Tid

20 min


Antall porsjoner

4


Slik gjør du

Surr hvitløk, sellerirot, løk og purre i halvparten av smøret. Hell så på vann og tilsett buljong. Kokes til alt er mørt og mos med stavmikser. Tilsett fløtedæsjen, resten av smøret, muskatnøtt og parmesan.

 







 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 573,3 kcal
Proteiner 26,2 proteiner
Fett 35 gram
Karbohydrater 24,9 gram
Pr. porsjon
Kalorier 143,32 kcal
Proteiner 6,55 proteiner
Fett 8,75 gram
Karbohydrater 6,22 gram