sjokolade minimuffins

sjokolade minimuffins

Ingredienser

  • 125 g kremost
  • 30 g kokosmel
  • 3 stk egg
  • 0.6 dl kremfløte
  • 35 g cocosa olje
  • 1 ts smør
  • 20 g kakaopulver
  • 35 g tagatesse/ finesse/ sukrin melis
  • 10 g vaniljepulver/ ekte vaniljessens
  • .
  • 1 servering= 60g

Tid

30 min


Antall porsjoner

8


Slik gjør du

Pisk  egg søtningsmiddel godt. Pisk kremosten luftig og bland i kremfløten og smeltet smør/ cocosa.  Bland sammen resten av det tørre for seg selv.  Bland det tørre med eggedosisen og tilsett så kremblandingen. La røren stå et par minutter så den tykner før du fordeler den i formene. 

 

Stek i ovn ved 175 ° i 10 – 15 minutter, men pass på så de ikke blir for mye stekt, alle ovner er forskjellig. Steketid og hvor mange du får er avhengig av størrelsen på muffinsformene.

 

Tips! Smelt en plate mørk sjokolade (70%) sammen med 1- 2 ss usalta meierismør som du heller over muffinsene rett før servering. 

 

 





Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1441,2 kcal
Proteiner 39,8 proteiner
Fett 120,3 gram
Karbohydrater 55 gram
Pr. porsjon
Kalorier 180,15 kcal
Proteiner 4,97 proteiner
Fett 15,04 gram
Karbohydrater 6,88 gram