sjokolade minimuffins
Ingredienser
- 125 g kremost
- 30 g kokosmel
- 3 stk egg
- 0.6 dl kremfløte
- 35 g cocosa olje
- 1 ts smør
- 20 g kakaopulver
- 35 g tagatesse/ finesse/ sukrin melis
- 10 g vaniljepulver/ ekte vaniljessens
- .
- 1 servering= 60g
Tid
30 min
Antall porsjoner
8
Slik gjør du
Pisk egg søtningsmiddel godt. Pisk kremosten luftig og bland i kremfløten og smeltet smør/ cocosa. Bland sammen resten av det tørre for seg selv. Bland det tørre med eggedosisen og tilsett så kremblandingen. La røren stå et par minutter så den tykner før du fordeler den i formene.
Stek i ovn ved 175 ° i 10 – 15 minutter, men pass på så de ikke blir for mye stekt, alle ovner er forskjellig. Steketid og hvor mange du får er avhengig av størrelsen på muffinsformene.
Tips! Smelt en plate mørk sjokolade (70%) sammen med 1- 2 ss usalta meierismør som du heller over muffinsene rett før servering.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1441,2 | kcal |
Proteiner | 39,8 | proteiner |
Fett | 120,3 | gram |
Karbohydrater | 55 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 180,15 | kcal |
Proteiner | 4,97 | proteiner |
Fett | 15,04 | gram |
Karbohydrater | 6,88 | gram |