mocca pudding
Ingredienser
- 2.5 dl fløte
- 1.5 dl traktet kaffe
- 1 dl vann
- 3 ss kakao
- 5 ss tagatesse
- 5 stk gelatinplater
- 0.5 ts vaniljepulver eller frøene fra en vaniljestang
- .
- 125 g 1 servering
Tid
120 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Ha gelantinplatene i kaldt vann, mens det andre koker.
Mål opp fløte, vann, kaffe, kakao, tagatesse og vaniljepulver. Kok dette opp i en kjele, og la det koke i noen minutter. Smak på sjokoladeblandingen som har kokt, vil du ha mer mocca smak tilsetter du ekstra pulverkaffe nå.
Klem ut vannet av gelantinen og pisk den inn i den varme blandingen. Pisk til gelantinen har løst seg opp, og hell massen i en form. Sett den til kjøling i kjøleskapet.
Tips! Nyt gjerne denne sjokoladepuddingen med pisket krem, eller du kan lage lavkarbo vaniljesaus mens puddingen avkjøles
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1124,8 | kcal |
Proteiner | 18,1 | proteiner |
Fett | 94,6 | gram |
Karbohydrater | 71,3 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 281,2 | kcal |
Proteiner | 4,53 | proteiner |
Fett | 23,65 | gram |
Karbohydrater | 17,83 | gram |