mocca pudding

mocca pudding

Ingredienser

  • 2.5 dl fløte
  • 1.5 dl traktet kaffe
  • 1 dl vann
  • 3 ss kakao
  • 5 ss tagatesse
  • 5 stk gelatinplater
  • 0.5 ts vaniljepulver eller frøene fra en vaniljestang
  • .
  • 125 g 1 servering

Tid

120 min


Antall porsjoner

4


Slik gjør du

Ha gelantinplatene i kaldt vann, mens det andre koker.

 

Mål opp fløte, vann, kaffe, kakao, tagatesse og vaniljepulver. Kok dette opp i en kjele, og la det koke i noen minutter. Smak på sjokoladeblandingen som har kokt, vil du ha mer mocca smak tilsetter du ekstra pulverkaffe nå.  

 

Klem ut vannet av gelantinen og pisk den inn i den  varme blandingen. Pisk til gelantinen har løst seg opp, og hell massen i en form. Sett den til kjøling i kjøleskapet.

 

Tips! Nyt gjerne denne sjokoladepuddingen med pisket krem, eller du kan lage lavkarbo vaniljesaus mens puddingen avkjøles



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1124,8 kcal
Proteiner 18,1 proteiner
Fett 94,6 gram
Karbohydrater 71,3 gram
Pr. porsjon
Kalorier 281,2 kcal
Proteiner 4,53 proteiner
Fett 23,65 gram
Karbohydrater 17,83 gram