Skinkegrateng
Ingredienser
- 250 g revet ost tine
- 250 g kokt skinke
- 3 stk egg
- 3 dl fløte
- 3 stk vårløk
- 1 ss dijon sennep
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- .
- 1 servering=125g
Tid
45 min
Antall porsjoner
7
Oppskriften kommer fra http://gryslavkarbo.blogspot.no/2011/07/ost-og-skinkepai-lavkarbo.html
Slik gjør du
Legg til side en del av osten for å strø over på toppen. Bland sammen fløte, egg og sennep i en bolle.
Ha i ost og skinke, litt salt og pepper. Del løken i biter og rør alt sammen. Hell alt i ei ildfast form.
Stekes på 200 grader i ca 25 mutter, til den er gylden.
Tips! Bytt ut skinke med hvit fisk, så får du en deilig fiskegrateng.
Visste du at?
.... Spis gjerne sammen med dampet blomkål eller surret kål.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1997,8 | kcal |
Proteiner | 141,9 | proteiner |
Fett | 153,5 | gram |
Karbohydrater | 11,2 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 285,4 | kcal |
Proteiner | 20,27 | proteiner |
Fett | 21,93 | gram |
Karbohydrater | 1,6 | gram |