Skrei squash lever

Skrei squash lever

Ingredienser

  • 400 g squash
  • 400 g torsk
  • 200 g lever
  • 16 g rødløk
  • 1 ss eddik
  • 1 ss smør
  • 1 ss olivenolje av god kvalitet
  • 1 ts pepper
  • 2 ss salt
  • .
  • 1servering=210g

Tid

30 min


Antall porsjoner

5



Oppskriften kommer fra http://gryslavkarbo.blogspot.no/2011/03/skrei-lever-og-squash.html


Slik gjør du

Kok opp vann i en stor kasserolle, ha i 2 ss salt pr l vann og 1 ss eddik. Skru ned varmen og trekk fisken  til den så vidt slipper beinet. Dette tar ca 5 -10 min.

Rens levera for hinne og del den i biter som legges i en kasserolle sammen med oppkuttet rødløk, litt vann, salt, pepper og litt eddik.

Trekk levra ved svak varme i ca 10 min, ikke la den koke. Surr 1-2 fedd hvitløk i meierismør og olivenolje på medium varme.

Kutt squashen i passe tykke skiver. Stek skivene i fettet, ta opå salt og pepper. Stek til de er møre. Vend dem rundt så de blir stekt på begge sider. 

*Oppskriften er fra Grys lavkarbo, men tilberedelsen av squashen er tilpasset av oss.

Visste du at?

.... Bytt ut smør med en god kaldpresset olivenolje hvis du ikke spiser meieriprodukter.<


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1730,5 kcal
Proteiner 90,1 proteiner
Fett 146,5 gram
Karbohydrater 11,7 gram
Pr. porsjon
Kalorier 346,1 kcal
Proteiner 18,02 proteiner
Fett 29,3 gram
Karbohydrater 2,34 gram