Skrei squash lever
Ingredienser
- 400 g squash
- 400 g torsk
- 200 g lever
- 16 g rødløk
- 1 ss eddik
- 1 ss smør
- 1 ss olivenolje av god kvalitet
- 1 ts pepper
- 2 ss salt
- .
- 1servering=210g
Tid
30 min
Antall porsjoner
5
Oppskriften kommer fra http://gryslavkarbo.blogspot.no/2011/03/skrei-lever-og-squash.html
Slik gjør du
Kok opp vann i en stor kasserolle, ha i 2 ss salt pr l vann og 1 ss eddik. Skru ned varmen og trekk fisken til den så vidt slipper beinet. Dette tar ca 5 -10 min.
Rens levera for hinne og del den i biter som legges i en kasserolle sammen med oppkuttet rødløk, litt vann, salt, pepper og litt eddik.
Trekk levra ved svak varme i ca 10 min, ikke la den koke. Surr 1-2 fedd hvitløk i meierismør og olivenolje på medium varme.
Kutt squashen i passe tykke skiver. Stek skivene i fettet, ta opå salt og pepper. Stek til de er møre. Vend dem rundt så de blir stekt på begge sider.
*Oppskriften er fra Grys lavkarbo, men tilberedelsen av squashen er tilpasset av oss.
Visste du at?
.... Bytt ut smør med en god kaldpresset olivenolje hvis du ikke spiser meieriprodukter.<
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1730,5 | kcal |
Proteiner | 90,1 | proteiner |
Fett | 146,5 | gram |
Karbohydrater | 11,7 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 346,1 | kcal |
Proteiner | 18,02 | proteiner |
Fett | 29,3 | gram |
Karbohydrater | 2,34 | gram |