Sommerkotelett m/ tilbehør
Ingredienser
- 2 stk sommerkoteletter
- 400 g sjampinjonger
- 400 g squash
- 4 stk perletomat
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 1 stk hvitløksfedd
- 1 ss meierismør til steking
- 1 ss olivenolje til steking
- .
- 1servering=500g
Tid
15 min
Antall porsjoner
2
Slik gjør du
Kutt squash og sjampinjong i tynne skiver.
Surr hvitløk i smør på middels varme. Stek så kotelettene på middels varme i fettet. Legg kjøttet over på tallerken og hell over fettet. Dryss på litt maldon havsalt og fersk grovkvernet pepper.
Mens kjøttet hviler steker du grønnsakene:
Varm olivenoljen stekepannen til den har høy temperatur. Stek squash og sopp til de er sprø og passe stekt.
Del opp tomatene og legg alt fint opp på tallerkenen. Pynt med litt urter.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 898,6 | kcal |
Proteiner | 57,9 | proteiner |
Fett | 65,1 | gram |
Karbohydrater | 14,7 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 449,3 | kcal |
Proteiner | 28,95 | proteiner |
Fett | 32,55 | gram |
Karbohydrater | 7,35 | gram |
Relaterte oppskrifter
Svinekotelett m/ soppstuing
20 min
Svinekam med grønnkålsalat
90 min
Svineknoke
180 min