Soppstuing
Ingredienser
- 500 g sjampinjong (eller annen sopp)
- 2 dl kremfløte
- 0.5 stk rød paprika
- 1 stk løk
- 2 stk hvitløkbåter
- 2 ss smør
- 1 ss god olivenolje
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- .
- 1servering=240g
Tid
15 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Stek løk, paprika og hvitløk i en panne med meierismør. Stek sjampinjongen for seg selv på sterk varme i litt olivenolje.
Hell på kremfløte og la det koke til du har en fin stuing. Krydre med maldon havsalt og fersk grovkvernet pepper.
Tips! For ekstra skarp smak kan du røre inn 1 ss tamarisaus rett før servering.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1194,6 | kcal |
Proteiner | 25,7 | proteiner |
Fett | 108,8 | gram |
Karbohydrater | 21,7 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 298,65 | kcal |
Proteiner | 6,43 | proteiner |
Fett | 27,2 | gram |
Karbohydrater | 5,43 | gram |
Relaterte oppskrifter
Lammefilet m/rødvinssaus
45 min
Svinekotelett m/ soppstuing
20 min
Stuffed Portobello
30 min