Spinatdigg

Spinatdigg

Ingredienser

  • 400 g spinat
  • 300 g kokt eller bakte rødbeter
  • 20 g revet parmesan
  • 50 g valnøtter
  • 40 g smør
  • 0.5 stk sitron
  • 1 ts ferskkvernet pepper
  • 1 ts flaksalt
  • .
  • 1servering=ca 130g

Tid

20 min


Antall porsjoner

6


Slik gjør du

Damp eller bak rødbeter til de er møre.

 

Bruk friske spinatblader. Damp spinaten i smør i 2 minutter. 

 

Legg spinaten over på en tallerken. Press over fersk sitron. Dryss over parmesan, flaksalt og ferskkvernet pepper.  Valnøtter og rødbeter legges på toppen. 







Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 965,1 kcal
Proteiner 31,8 proteiner
Fett 74,5 gram
Karbohydrater 32,6 gram
Pr. porsjon
Kalorier 160,85 kcal
Proteiner 5,3 proteiner
Fett 12,42 gram
Karbohydrater 5,43 gram