Spinatdigg
Ingredienser
- 400 g spinat
- 300 g kokt eller bakte rødbeter
- 20 g revet parmesan
- 50 g valnøtter
- 40 g smør
- 0.5 stk sitron
- 1 ts ferskkvernet pepper
- 1 ts flaksalt
- .
- 1servering=ca 130g
Tid
20 min
Antall porsjoner
6
Slik gjør du
Damp eller bak rødbeter til de er møre.
Bruk friske spinatblader. Damp spinaten i smør i 2 minutter.
Legg spinaten over på en tallerken. Press over fersk sitron. Dryss over parmesan, flaksalt og ferskkvernet pepper. Valnøtter og rødbeter legges på toppen.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 965,1 | kcal |
Proteiner | 31,8 | proteiner |
Fett | 74,5 | gram |
Karbohydrater | 32,6 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 160,85 | kcal |
Proteiner | 5,3 | proteiner |
Fett | 12,42 | gram |
Karbohydrater | 5,43 | gram |