Spinatsuppe
Ingredienser
- 300 g spinat
- 5 dl grønnsakskraft/buljong
- 2 dl kokosmelk eller creme fraiche
- 0.5 løk hakket
- 2 stk fedd hvitløk, finhakket
- 1 ss smør
- salt og pepper etter smak
- .
- 1servering=360g
Tid
15 min
Antall porsjoner
3
Slik gjør du
Stek løk og hvitløk i olje eller smør. Tilsett spinat og kraft/buljong, la det småkoke 5-10 minutter.
Kjør suppa glatt med stavmikser, tilsett kokosmelk eller creme fraiche og smak til med salt og pepper. Server spinatsuppa straks. Jeg hadde også litt hampfrø på toppen.
Tips! Spis gjerne med 2 hardkokte egg, da får du dekket proteinbehovet ditt i måltidet, samtidig som det metter godt.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 663,3 | kcal |
Proteiner | 15,7 | proteiner |
Fett | 58,4 | gram |
Karbohydrater | 13,6 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 221,1 | kcal |
Proteiner | 5,23 | proteiner |
Fett | 19,47 | gram |
Karbohydrater | 4,53 | gram |