Squashlasagne
Ingredienser
- 1 stk squash (Ca 285 gram)
- 1 ss smør til pensling
- .
- Lag kjøttsaus:
- 400 g kjøttdeig
- 50 g sellerirot, raspet
- litt raspet muskattnøtt
- 100 g tomatpure etter smak
- 2 ss kremfløte
- 1 stk kuttet løk
- krydder etter smak f. eks 0,5 ts Harissa
- litt salt og pepper
- .
- Lag osteblandingen:
- 2 dl cottage cheese
- 1 dl seter rømme
- .
- revet ost til gratineringen
- .
- 1 servering=230g
Tid
45 min
Antall porsjoner
6
Slik gjør du
skrell Squashen og del den i tynne skiver. Pensle skivene med smør eller olje på begge sider. Skivene Forsteker du ca 10 min på 175 grader. (Alternativt kan du steke dem i stekepanne)
Lag kjøttsausen:
Rasp sellerirot og kutt løk. Stek sammen med kjøttdeigen. Tilsett tomatpure og kremfløte. Rasp så over muskattnøtt og krydder etter smak.
Lag osteblandingen:
Bland sammen alle ingrediensene i en bolle.
Legg squash bitene i en ildfast form, legg så på kjøttsaus og osteblandingen til slutt.
Legg på ost på toppen til gratinering. Stekes på 220 grader til den er ferdig gratinert.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1751,7 | kcal |
Proteiner | 122,6 | proteiner |
Fett | 123,4 | gram |
Karbohydrater | 34,2 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 291,95 | kcal |
Proteiner | 20,43 | proteiner |
Fett | 20,57 | gram |
Karbohydrater | 5,7 | gram |
Relaterte oppskrifter
Kyllingsalat
15 min