Squashlasagne

Squashlasagne

Ingredienser

  • 1 stk squash (Ca 285 gram)
  • 1 ss smør til pensling
  • .
  • Lag kjøttsaus:
  • 400 g kjøttdeig
  • 50 g sellerirot, raspet
  • litt raspet muskattnøtt
  • 100 g tomatpure etter smak
  • 2 ss kremfløte
  • 1 stk kuttet løk
  • krydder etter smak f. eks 0,5 ts Harissa
  • litt salt og pepper
  • .
  • Lag osteblandingen:
  • 2 dl cottage cheese
  • 1 dl seter rømme
  • .
  • revet ost til gratineringen
  • .
  • 1 servering=230g

Tid

45 min


Antall porsjoner

6


Slik gjør du

skrell Squashen og del den i tynne skiver. Pensle skivene med smør eller olje på begge sider. Skivene Forsteker du  ca 10 min på 175 grader. (Alternativt kan du steke dem i stekepanne) 

 

Lag kjøttsausen:

Rasp sellerirot og kutt løk. Stek sammen med kjøttdeigen. Tilsett tomatpure og kremfløte. Rasp så over muskattnøtt og krydder etter smak.

 

Lag osteblandingen:

Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. 

 

Legg squash bitene i en ildfast form, legg så på kjøttsaus og osteblandingen til slutt.

 

Legg på ost på toppen til gratinering. Stekes på 220 grader til den er ferdig gratinert.

 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1751,7 kcal
Proteiner 122,6 proteiner
Fett 123,4 gram
Karbohydrater 34,2 gram
Pr. porsjon
Kalorier 291,95 kcal
Proteiner 20,43 proteiner
Fett 20,57 gram
Karbohydrater 5,7 gram

Relaterte oppskrifter

Kyllingsalat

Kyllingsalat

15 min