Sveitserfarse
Ingredienser
- 500 g kjøttdeig
- 120 g sprøstekt bacon
- 2 stk egg
- 4 dl revet ost
- 2 dl kremfløte
- 1 stk hakket løk
- salt, pepper og franske urter
- .
- 1 servering=155g
Tid
60 min
Antall porsjoner
8
Slik gjør du
Stek bacon. Bland alle ingrediensene og legg over farsen i en brødform. La farsen bli romtemperatur før du steker steker den.
Stekes i ovnen på 200 grader i 50-60 minutter.
Visste du at?
.... Farsen smaker nydelig hvis du pensler den med en blanding av litt tomatpure, soyasaus og løk mot slutten av steketiden.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 2983,8 | kcal |
Proteiner | 174,4 | proteiner |
Fett | 245,9 | gram |
Karbohydrater | 15,5 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 372,98 | kcal |
Proteiner | 21,8 | proteiner |
Fett | 30,74 | gram |
Karbohydrater | 1,94 | gram |