kotelett med grønnsaker
Ingredienser
- 200 g nakkekotelett
- 200 g sjampinjong
- 200 g squash
- 75 g løk
- 60 g paprika
- 2 ss smør
- 2 stk hvitløksfedd
- pepper
- 1 ts maldon havsalt
Tid
40 min
Antall porsjoner
2
Slik gjør du
Finhakk hvitløk og fres på middels varme i 1 ss meierismør. Fjern hvitløksbitene og stek så koteletten på middels varme. Dryss på Maldon havsalt og kvern pepper over.
Mens koteletten steker kutter du opp sopp, paprika, løk og squash i små biter. Når koteletten er ferdig stekt legger du den over på en tallerken. Skru så opp varmen på stekepanna og fres grønnsakene på sterk varme.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 784,8 | kcal |
Proteiner | 48,0 | proteiner |
Fett | 58,0 | gram |
Karbohydrater | 13,9 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 392,4 | kcal |
Proteiner | 24 | proteiner |
Fett | 29 | gram |
Karbohydrater | 6,95 | gram |
Relaterte oppskrifter
Biff med balsamicosaus
30 min
Fylte biff-tomater
45 min
Nakkekotelett m/ soppstuing
20 min