Svinekotelett m/ soppstuing
Ingredienser
- 1 stk svinekotelett
- 20 g meierismør til steking
- .
- Til soppstuing:
- 6 stk sjampinjong
- 0.5 dl kremfløte
- 75 g løk
- 2 stk hvitløksfedd
- 1 ts salt og pepper etter smak
- .
- 1 servering =350 g
Tid
20 min
Antall porsjoner
1
Slik gjør du
Krydre svinekoteletten med salt og pepper. La de hvile på benken slik at de får romtemperatur. Stek den på sterk varme på begge sider til den har fått en fin stekeskorpe. Skru så ned temperaturen til middels varme og stek til den er gjennomstekt.
Lag så soppstuing:
Surr hakket hvitløk i stekefettet til koteletten. Kutt løk og sjampinjonger i biter, stek til løken er gylden og soppen stekt. Hell så i fløte og kok opp.Tilsett litt vann hvis det blir for lite væske.
Tips! Smaker nydelig med kryddersmør til.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 696,6 | kcal |
Proteiner | 31,7 | proteiner |
Fett | 59,1 | gram |
Karbohydrater | 8,2 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 696,6 | kcal |
Proteiner | 31,7 | proteiner |
Fett | 59,1 | gram |
Karbohydrater | 8,2 | gram |
Relaterte oppskrifter
Kryddersmør
15 min
kotelett med grønnsaker
40 min
Svinekam med grønnkålsalat
90 min