Tunfisksalat
Ingredienser
- 70 g tunfisk
- 2 ss majones
- 1 dl løk
- 20 g sterk sennep
- 1 ts sitronsaft
- svart pepper
- .
- 1serverin=
Tid
5 min
Antall porsjoner
1
Slik gjør du
Hell tunfisken i en bolle. Bland inn litt finhakket løk. Rør inn sennep, sitronsaft og majones.
Smak til med svart pepper, rør om med en gaffel og spis. Nytes gjerne i et hjertesalatblad som wrap.
Tips! Ha gjerne litt stangselleri på toppen.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1256,7 | kcal |
Proteiner | 95 | proteiner |
Fett | 91,6 | gram |
Karbohydrater | 12,6 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 1256,7 | kcal |
Proteiner | 95 | proteiner |
Fett | 91,6 | gram |
Karbohydrater | 12,6 | gram |