vinaigrette

vinaigrette

Ingredienser

  • 2.5 dl olivenolje
  • 200 g hvitvinseddik
  • 1 stk hvitløksfedd, knust
  • 2 stk sjalottløk, hakkede
  • 2 ts dijonsennep
  • chili/ chiliolje etter smak
  • 1 porsjon= 49 gram

Tid

15 min


Antall porsjoner

10


Slik gjør du

Bland alle ingrediensene og rist godt. Rist godt hver gang du bruker den. Oppbevar den i kjøleskapet, da kan den stå i mange uker.

 

Tips! En god dressing inneholder syre i form av eddik eller sitron/ limesaft. Men kan naturligvis også lages uten. Karbohydratene i denne oppskriften kommer fra eddik.

 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2001,8 kcal
Proteiner 2,6 proteiner
Fett 217 gram
Karbohydrater 14,4 gram
Pr. porsjon
Kalorier 200,18 kcal
Proteiner 0,26 proteiner
Fett 21,7 gram
Karbohydrater 1,44 gram