Per fikk stor suksess med eggfaste

Per fikk stor suksess med eggfaste

Per vil være anonym. Men kontakt oss gjerne for referansesjekk, så formidler vi kontakt videre til Per. 

Jeg har ikke vært under 100 kg på flere år.. Dette er helt fantastisk! Jeg hadde tenkt å holde på maks ett par måneder med keto- Men det er jo så utrolig mye god mat, jeg koser meg hele tida- Også er det så enkelt!

Per er en mann på 43 år som har slitt med ustabil vekt. I mange år holdt han seg slank på grunn av mye fysisk jobbing, men etterhvert som tida gikk og bedriften hans vokste, ble det flere og flere lange timer på kontoret. Måltidene var ustabile noe som førte til overspising på kveldene. Det var på tide å gjøre noen grep. 

Per tok kontakt i august og ville i gang med et ketoseprogram, da han hadde hørt at dette var en veldig effektiv metode for rask vektnedgang. Og med sin travle jobb hadde ikke Per tid eller mulighet til å ta det med ro, så han var helt nødt til å holde energinivået oppe. Så keto ble en perfekt løsning. 

årt 

Med keto raste Per ned i vekt. I løpet av 5 uker gikk han ned 10 kilo. Han hadde ikke følt seg så lett og i form på åresvis. Han hadde ikke langt igjen til mål da suksessen stagnerte. 

Vi fortalte han at dette er helt normalt og ingenting å bekymre seg for. Det er bare et spørsmål om tid eller at vi skrur litt på metoden, så er han i mål. 

Per ville prøve eggfaste. Han kjøpte vårt hefte med en kort og enkel oversikt over metode og fremgangsmåte og mange gode oppskrifter, så satt han i gang. Det tok ikke mange ukene før vi fikk en svært fornøyd Per på tråden. Han var i MÅL! “Wow, Linn! Eggfaste altså… søren, det var effektivt!”