Periodevis fasting

Leste du om meg i VG?

“Periodevis fasting er en livsstil som jeg trives med. Det er fleksibelt fordi jeg kan justere tidspunktet på spisevinduet etter behov, og det gir meg samtidig en mye større følelse av kntroll over mitt eget liv sier 42-åringen” 

Velg mellom bok i posten eller e-bok. Last ned boka med en gang du har betalt fra ordrebekreftelsen som du får på mail.

Hva gjør du når du blir litt for rund i kantene? Når favorittbuksa får en ufrivillig lang pause i skapet. Når kroppen ikke ser ut til å lystre? Det blir litt for mye sofatid- Du mangler energi? 
Har du også tenkt hvor lett det hadde vært å holde vekta hvis du levde i en boble- Uten at livet skjedde?
 
Periodisk Faste er en sunn trend som gir deg stor frihet i kosten. Vi opplever periodevis fasting som nøkkelen til topp livskvalitet. Vil du vite mer? Vi skriver om faste som metode for optimal livskvalitet med anti- aging effekt.Vi lærer deg metoden kjapt og enkelt og du får lekre oppskrifter. Selvfølgelig også på sunn sjokolade som smaker godt.

Har du et mål om hva du skulle ønske du klarte, men ikke orker å begynne, eller du synes det er for krevende å mestre over tid? 

Et mål uten en plan er kun en drøm. Og den er bittersøt. I «Faste & Lavkarbo No 1. Suksess Kickstart» vil du få nøkkelen til en varig livsstilsendring og stabil vekt – Du vil klare det du også, slik jeg har klart det. Periodisk faste er en metode som støttes av forskning og som flere og flere fagfolk anbefaler. Les hva det stod om meg og mine erfaringer med periodevis faste i VG på slutten av denne siden.

Denne boka er satt sammen med bakgrunn i kunnskapen og erfaringene jeg har tilegnet meg gjennom alle årene som har gått siden jeg startet min livsstilsreise. Veien kunne vært kortere. Men jeg har lett etter snarveier, jeg har jukset og feilet. Mange ganger. Målet mitt er å hjelpe deg slik at du kan få en behagelig reise uten de samme fallgropene, stup og bakketopper. «Faste & Lavkarbo No 1. Suksess Kickstart» vil hjelpe deg med dette.

Linn – Gründer & Daglig Leder i Vitam AS

Det er så utrolig mye god mat du kan lage som er både raskt, enkelt og som metter godt.

Du får kostplan og lekre oppskrifter som metter, som fjerner søtsug og regulerer appetitten. Du kan spise deg mett med god samvittighet. Du får praktisk info og kunnskapen du trenger for å oppnå en varig livsstilsendring og en stabil vekt. Du vil forstå hvorfor faste er metoden som vil gi deg optimal livskvalitet og anti- aging effekt. 

Cheddar Pai

Lekker mat og spisepauser satt i et overkommelig og enkelt system gir deg resultatene du ønsker deg. Få med oppskrift på Cheddar pai med utregnet næringsinnhold på kjøpet

Nå dine mål- Kjøp den nå:

Leste du om meg i VG?

Skrevet av Kari Byklum:

“Periodevis fasting er en livsstil som jeg trives med. Det er fleksibelt fordi jeg kan justere tidspunktet på spisevinduet etter behov, og det gir meg samtidig en mye større følelse av kntroll over mitt eget liv sier 42-åringen”


For å holde vekten nede lever 42-åringen i dag på såkalt periodevis fasting, men hun forteller at hun har forsøkt en rekke ulike dietter og fastemetoder i løpet av de siste 10-15 årene.  

– Jeg er så utrolig glad i mat, og hater tørre brødskiver. Derfor funker det dårlig å spise små måltider, for da blir jeg aldri mett. Jeg har funnet ut at det beste for meg er å kutte ut noen måltider, og så kan jeg heller spise meg god og mett på næringsrik mat når jeg først spiser.  

Etter at Linn Kristin gikk kraftig ned i vekt etter en lavkarbodiett for noen år siden, holdt hun vekten stabil i flere år. Så kom to svangerskap og etter dem hadde hun god effekt av en kombinasjon av lavkarbo- og ketose-diett.

Det gikk fint i mange år, men så begynte kiloene å snike seg på igjen. Så i 2015 begynte jeg å eksperimentere med ulike fastemetoder, og i dag har jeg funnet ut at det er periodevis fasting som fungerer best for meg,

Det vil si at jeg aldri spiser før lunsjtider og normalt ikke senere enn rundt middag.  

42åringen har et spisevindu på 8 av døgnets 24 timer, men ved behov legger hun inn noen hele fastedager og enda kortere spisevinduer. 

For meg så fungerer dette så fint fordi det er så fleksibelt. Hvis jeg blir invitert på middag en kveld, kan jeg bare justere spisevinduet. Hvis det blir noen perioder med litt for mye mat kan jeg faste en hel dag før eller etter. Denne fleksibiliteten, samtidig som jeg alltid begrenser antall måltider, gjør at jeg klarer å holde vekten stabil. 

“Linn Kristin forklarer at fasting gir henne følelsen av å ha bedre kontroll over sin egen kropp, og at et slikt spisemønster er blitt en livsstil hun liker, og som fungerer godt for kroppen hennes. 

I stedet for at måltidene blir raske, hektiske og kjedelige, får jeg bedre tid til å planlegge gode og sunne måltider. Når jeg først spiser, blir det også roligere måltider og mer tid til hygge rundt bordet sammen med mine kjære. 

Siden det blir færre måltider å tilberede, synes 42 åringenat det er enklere å gjøre måltidene både næringsrike og smakfulle. Og siden kroppen hennes har blitt vant til færre måltider, har hun også blitt kvitt den hyppige gnagende sulten.

Jeg blir ikke sulten på samme måte som tidligere, og jeg blir heller ikke trøtt og slapp gjennom dagen. Jeg føler meg derimot mer opplagt og har mer overskudd enn før, og periodefastingen sparer meg også for tid jeg ellers ville brukt til å spise sier hun”

Vil du lære mer om hvordan du kan faste på en sunn måte, for å få maksimale helseeffekter?