Spiste bort magen

Gro spiste bort magen og fikk mer energi på samme tid – På KUN 2 uker


Må si jeg er snart i mål!”

Gro ringer fortvilet til meg: "Hva skjedde- Bare fordi jeg har fylt 40 lissom??"

Magen plagde henne. Og mangel på energi. Og hun var utrolig lei av å prøve alt mulig, komplisert, dyr og vond mat som ikke ga resultater.

Gro hadde lyst til å gjøre noe med saken. Hun ville følge e-postkurset og få ekstra oppfølging. Disse kiloene som la seg på magen. Men hun klarte liksom ikke helt å komme i gang. “Å spise seg slank høres jo flott ut. men jeg spiser jo sunt allerede, og sukker- Det rører jeg ikke, så hvorfor tror du at dere kan hjelpe meg?”

 

Jeg forklarte henne at det fins 1000 måter å gå ned i vekt på. Men ikke hvis du vil ha varige resultater. Og heller ikke hvis du vil spise deg slank på en behagelig og effektiv måte- Med masse energi. 

Gro vil være anonym på grunn av sin jobb, men hun er ei kul dame i sin beste alder, rett rundt 40, 2 barn i skolealder, fra rogalandsområdet. Hun har vært superslank hele sitt liv. Hun har i sitt voksne liv fattet interesse for mat og helse. Hun har vært borti diverse vitamintilskudd, leser og googler oppskrifter og tar med seg tips og triks, og hun har brukt minimalt med sukker de siste årene, men er ikke panisk. Hun er altså opptatt av sunn mat og har på ingen måte hatt anlegg for å legge på seg.

Likevel så snek det seg sakte men sikkert på noen kilo. På magen. Er det ikke typisk. 

 

“Det er så greit med e-postkurs! For ikke å snakke ommedlemsportalen" sa hun. “Jeg var så lei av å google meg fram i en jungel av artikler. Jeg mener, i den ene artikkelen er kaffe supersunt, og i den andre er det kreftfremkallende.

 

Jeg vil ha informasjon som jeg kan stole på, uten at det tar meg halve dagen å finne ut av det. Det samme med oppskrifter. Jeg blir jo lei av mat allerede før jeg har kjøpt inn middagsmaten, bare med å lete fram hva jeg har lyst på. Og som er sunt. Det er jo bare altfor mange valgmuligheter – Og er det egentlig sunt da? Sunt for hvem?

 

"Kurset ditt har gjort det hele utrolig mye enklere for meg, siden jeg får alt på en plass. Jeg synes også det er praktisk at jeg kan sende mail med det jeg lurer på, jeg trenger ikke å styre med alle disse facebookgruppene, hvor du må være så forsiktig med hva du skriver, at det føles tryggest å holde kjeft. Hvem orker alt det dramaet? Ikke jeg i hvertfall, det er helt sikkert! Jeg liker effektivitet. Det er jo nok stress i hverdagen fra før.”

 

Hun fortsetter:

“Så var det jo slik da, at jeg var litt i tvil på om jeg egentlig var motivert nok. Jeg orker ikke å mislykkes, men jeg vet ikke om jeg har energi og overskudd nok til å gjennomføre heller, ikke sant? Derfor var det så utrolig deilig at det faktisk var så enkelt! Jeg hadde aldri trodd det skulle gå så lett, og at hverdagen min kunne bli så mye bedre- på så kort tid! For selv om det var magen jeg var opptatt av å få bort, så ser jeg jo nå at det er jo denne energien og velbehaget jeg opplever, som føles som den aller største gevinsten!”

 

Etter 2 uker fikk jeg bildet om at hun allerede snart er i mål. På kun 2 uker har hun blitt kvitt den irriterende magen, hun opplever at mat er mye mindre stress i hverdagen, og hun har koset seg masse med deilig mat. Hun har fått kunnskapen og tipsene hun trenger, og hun har opplevd de gode effektene på kroppen.

Huden renset seg opp og hun stresser ikke lengre med ustabilt blodsukker. Hun sa til meg: “Jeg var så redd for å bli sulten når jeg tok i mot pasienter. Det er så utrolig pinlig hvis magen begynner å romle. Også blir jeg så skjelven hvis jeg får lavt blodsukker. Derfor spiser jeg gjerne en banan eller et lite måltid før konsultasjonen.” Dette ryddet vi opp i med enkle grep. Med stabilt blodsukker og mat som metter godt, sammen med tilgjengelig mat som hun kunne spise raskt før konsultasjon fjernet vi denne frykten – Og intense sultangrep. Bananen ble overflødig og hun kunne jobbe uforstyrret, passe mett og full av energi.

 

Gro forteller meg at ikke bare er hun superfornøyd med at hun har funnet en perfekt diett for å gå ned i vekt, uten slankepiller og vonde shakes, men hun har funnet fram til et kosthold som hun elsker. “Tusen takk, Linn” Jeg fortalte henne at det er nettopp dette som er hemmeligheten til livsstilsendring med en stabil vekt, og at hun beholder all den gode energien: Å ha et kosthold bestående av sunn mat som du liker

 

“Tusen takk for et nyttig kurs, inspirerende kostplaner og lekre oppskrifter- For ikke å snakke om raske og grundige svar på e-post! Jeg vil virkelig anbefale dere til alle mine venner og bekjente. Du gjorde denne reisen så utrolig mye enklere for meg!”   (Gro)

Tror du dette gjorde dagen vår bra eller?  Jippi!!

På kun 2 uker merket hun viktige resultater:

  • Hun har nesten blitt kvitt den irriterende magen og har fått mye mer energi
  • Hun opplever at mat er mye mindre stress i hverdagen
  • Hun opplever matglede

Og det tok ikke lang tid å få mannen med på laget:

Nå merker hun at kroppen spiller på lag: Hun sa til meg: “Jeg trodde ikke dette skulle være så enkelt