I media og partnere

Hils på noen av våre prioriterte samarbeidspartnere:


ER DU...

Kostholdsveileder, terapeut,driver med yoga, er personlig trener eller lignende? Jeg er alltid interessert i å bli kjent med nye mennesker som jobber med helsefremming. Ta kontakt hvis du er interessert i et samarbeid 🤩

 

Gunn- Karin, Anita og meg 

Maitii driver en kvinneklinikk og har tidligere jobbet i mange år med overvektige. Hun ser daglig hvor viktig det er med en sunn vekt, blant annet med tanke på kvinner som ønsker å bli gravide.

 

Vi holder webinarer, kurs og videokurs sammen. Helene er en av mine anbefalte veieldere og som kan hjelpe deg. Hun har selv gått ned 30 kg i vekt og har nå gode rutiner på både mat, trening og vekt. 

 

 

Kunder som har behov for medisinsk oppfølging i tillegg anbefales å kontakte Dr. Hexebergs Klinikk

 

Vi holder webinarer, kurs og videokurs sammen. Anita er en av mine anbefalte veieledere og som kan hjelpe deg. Hun har gitt ut en fantastisk nyttig og underholdende bok i tillegg til kokebok. Ta kontakt hvis du vil sikre deg disse. 

Heidi har lang erfaring med overvekt, trening og livsstilsendring. Hun har bloggen "En størrelse for stor", har tidligere gründet et konsept med trening for overvektige, vært leder for NLLF, Norsk Lipødem og Lymfeødemforening. Hun har selv gått ned over 50 kilo.

Bloggeren x-carb, skrevet av Anne- Katrine Molander har mange lekre oppskrifter og mye nyttig informasjon på nettsiden sin. Absolutt verd å besøke!

Gunn- Karin er en fantastisk ressursperson med masse kompetanse. Både som forfatter, terapeut og kokebokforfatter.

Linn har bidratt inn med sin kompetanse og formidlingslyst til oss. Hun har skrevet bloggposter og delt raust av sine oppskrifter. Hun har mastergrad i samfunnsernæring og erfaring fra jobb ved livsstilsentraler. 

Pål har mye kompetanse innen trening og kosthold og har tidligere utgitt bok innen temaet. Han underviser ved Oslo Met og har vært med å utvikle faglige artikler for VitamHelse.

Utvalgte oppdrag- Kurs, matkurs og foredrag: 

  • NLLF - Norsk Lymfeødem og lipødemforbund
  • Bailine
  • En rekke Sunkost butikker i Kristiansand
  • Sans og Smak, livsstilsforretning i Kristiansand
  • Helseklinikk, Mandal
  • Kostreform for bedre helse

I media: