Få energi og helse!

Mange tror at fagkunnskap = ekspertise...

Men ekspertise er avhengig av erfaring for å få resultater. Det har jeg. Både fra egen kropp og alle jeg og mine samarbeidspartnere har hjulpet til suksess. Jeg hjelper deg så det blir enkelt å starte og enkelt å fortsette.

Hei! Jeg heter Linn og er gründer av VitamHelse.  Jeg har gått ned 30 kg ved hjelp av å endre kosthold. Jeg har fått masse energi, penere hud og spist meg fri fra høyt blodtrykk og svingende blodsukker. Strekkmerkene får jeg ikke bort, men de har gått fra å være traktorspor til å være tråklet søm. Jeg har fått et nytt liv med energi, overskudd og matglede 🥰

ketomiddag hjelper deg ned i vekt

Jeg vet. 

Det verste er når man tror man gjør alt riktig, men så får man likevel ikke resultater. Dette hjelper jeg deg med å løse.

Jeg vil gjerne vise deg at du ikke trenger viljestyrke. Du kan kose deg ned i vekt med lekker og enkel mat. Du kan spise deg mett. Du kan spise deg friskere, og du kan spise slik at du mister sug etter søtt og salt. Med min hjelp blir det som å få kart og kompass slik at du kommer raskest mulig i mål uten omveier og rot på veien. VitamHelse er mitt lille univers og  passer for deg som vil få mer energi, bedre helse, motivasjon.

 

Er du som meg?

Jeg hadde gitt opp. Jeg var trøtt og energiløs med fedme og ingen tiltro til min egen viljestyrke og kropp. Det var bare ikke meningen at jeg skulle ha et normalt forhold til mat og en normal størrelse på kroppen. Dette trodde jeg i mange år.Er det sånn at du ikke orker tanken på å "aldri skulle unne deg noe godt" men du vil egentlig leve sunt og er lei av å slite med vekta? Jeg kan hjelpe deg med å lage en plan som fungerer for deg, et steg av gangen. 

 

 

Til jeg knakk koden

Jeg fant ut at jeg ikke trengte viljestyrke. I hvertfall ikke slik man automatisk tenker. At det er vondt i viljen, et sug som ikke gir seg og et hode fullt av sabotasjetanker. Når du får kroppen med på lag, så går det så mye lettere. Det er en slik "Du tror det ikke før du får se det" opplevelse. 

 

Det fins altså måter å få kroppen til å lystre på. Raskt til og med. Derfor sier jeg at det er enkelt. Men det er likevel en vei å gå til en varig livsstilsendring og en stabil vekt over tid. Jeg har gått i alle fellene som mulig er, jeg har hatt vektsvingninger og jeg har manglet motivasjon i perioder. Jeg vet hvordan det er. Ved å gi kroppen gode byggesteiner vil den bygge deg en sterk kropp som vil den vare lenge -Og du vil få økt livskvalitet. Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på ditt lag. Da får du energi- Og du mister ekstra fett.

 

Hege gikk ned 5 kg på 8 uker:

Har gått ned over 12 kilo mens hun koste seg med god mat hele veien: 

Jeg anbefaler VitamHelse (Vita Univers) på det varmeste!

Selv om jeg ikke har benyttet meg av alle mulighetene på nettsidene, er kostholdsplanene gull! Det å få oppskrifter og handlelister var utslagsgivende for at jeg kastet meg på opplegget, og det har gjort hele prosessen utrolig enkel og morsom. I tillegg er oppskriftbanken gull, så den vet jeg ikke helt hvordan jeg skal klare meg uten. Jeg koser meg med masse god mat med verdens beste samvittighet. For å toppe det hele har jeg lært masse underveis i kurset, og som følge av det har jeg inspirert flere av mine venninner til å ta tak også, det er gøy! 

Hege Johannesen

 

Typiske effekter våre kunder opplever:

  • Færre betennelses symptomer i kroppen- F. eks bedring av Fibromyalgi
  • Bedre hormonbalanse- F. eks Mindre plager med overgangsalder og bedre hud
  • Bedring av mage/ tarm problemer
  • Bedre mattoleranse
  • Apetittregulering: Ingen blodsukkerstigning- Kan stole på kroppens sult- og metthetssignaler
  • Vektregulering
  • Overskudd og energi, glede og mestring

  

Du trenger ikke å gå sulten, plages av søtsug eller spise kjedelig. Enkle grep gir deg spennende mat slik at du får resultater på den raskeste og mest behagelige måten. Vi har tipsene, og du slipper å stå på kjøkkenet i timesvis 😉