Eggfaste

Eggfaste er en enkel metode som gir deg rask vektnedgang:


Dette er ikke som alle de andre stedene du kan få hjelp. Jeg har gått i alle fellene som er mulig, jeg har hatt vektsvingninger, og jeg har manglet motivasjon i perioder. Jeg vet hvordan det er å sitte fast i sin egen kropp og i sitt eget hode. 

I denne artikkelen får du oversikt over eggfaste regler, du får tips til eggfaste middag og andre eggfaste oppskrifter. Du kan lese Per sin suksess med eggfaste erfaring og hans vektnedgang med eggfaste. Han gikk ned 10 kg på 5 uker.

 

Eggfaste er en effektiv og sunn slankekur. Det er ikke et opplegg du skal følge i ukesvis, men en diett du kan bruke for å booste resultatene dine eller komme raskt i gang. Eggfaste gir raske resultater på vekta. 

 

Eggfaste er lavkarbo - Og keto:

Eggfaste består av egg, ost og fett i et bestemt forhold:

Årsaken til at eggfaste er så effektivt er fordi du kommer i en knallgod ketose med et høyt fettinntak samtidig som at egg i seg selv metter godt. Ketose betyr at du setter kroppen på maks fettforbrenning. Kroppen bruker fett og ketoner som energi i stedet for karbohydrater. Eggfaste på lavkarbo er med andre ord supert. 

 

Oste suffle kan nytes på eggfaste- Etter vår oppskrift er dette en super eggfaste middag. Vårt hefte med Eggfaste inneholder 19 lekre oppskrifter slik at du kan variere fasten din uten å gå lei.  Du kan også kjøpe det i bunnen av siden.

 

 

Visste du at egg er nesten et komplett næringsmiddel kun i seg selv? Det eneste egg mangler for å være et fullverdig næringsmiddel er c- Vitamin. Det er kjempesunt!

 

Hva kan man spise på eggfaste?

 egg faste kanel pannekake.jpg

Nyt vår oppskrift på eggfaste pannekaker: Med våre oppskrifter vil du ikke oppleve fasten som kjedelig i det hele tatt. Egg er utrolig anvendelig, og du kan i tillegg spise ost og fett. Variasjonsmulighetene er nærmest uendelige.

 

Reglene for eggfaste er enkle:

 

  • Spis egg:

Helst økologiske, men det er ikke et krav, men det er sunnere. Spis fett: Smør, majones, kokosolje og olivenolje. Velg kaldpressede typer eller sorter som er forsiktig raffinert. Delfiafett er ikke et godt produkt.

 

  • Spis ost:

Norvegia, Brie, Emmethaler, castello, parmesan osv.

Men: Osten skal ha maks 1 gram karbo pr 100 gram vare.

 

Det vil si: Ikke spis:

  • Tine Kremost (3 gram pr 100 gram vare)
  • Philadelphia ost (3,2 gram karbo og oppover) 
  • First Price smøreoster (2 gram pr 100 gramm) 
  • Snøfrisk (2 gram pr 100 gram)

 

  • I tillegg kan du spise:

Kydder og urter, kaffe og te

Du kan bruke litt stevia og Sukrin/ Tagatesse/ Sukrin Gold (Kan trigge søtsug/ appetitt)

 

  • Du kan ikke spise:

Du skal ikke spise «Fiber Husk» eller bakepulver, kakao

Ingen kunstige søtstoffer (Kan trigge søtsug/Appetitt)

 

Vår oppskrift på Pasta Alfredo eggfaste smaker kjempegodt!Du finner den i oppskriftsportalen og i eggfasteheftet

 

Heldigvis har forskningen også avkreftet at du ikke får forhøyet kolesterol av egg. Ja, det er kolesterol i egg, men kroppen er et vidunderlig instrument. Kroppen kan nemlig lage kolesterol selv. Så hvis du spiser for lite av dette livsnødvendige stoffet, så vil kroppen din lage rikelig av dette selv. Hvis du spiser mye kolesterol gjennom mat, så vil kroppen redusere produksjonen sin. Så hvis du har et for høyt kolesterol, så er det ikke på grunn av egget. Det er på grunn av at du generelt sett spiser på en måte som kroppen din ikke tåler. 

 

Deilig eggesalat på ostechips- Kan fint nytes på eggfaste. Få hele 19 oppskrifter i vårt hefte "Eggfaste- Kom i gang!" 

 

Med våre eggfaste oppskrifter vil du ikke oppleve fasten som kjedelig i det hele tatt. Egg er utrolig anvendelig, og du kan i tillegg spise ost og fett. Variasjonsmulighetene er nærmest uendelige.

 

Eggelatte, eller fettkaffe om du vil.. er et nasty navn på en deilig drikk som gir deg kanonbra energi!

Per fikk eggfaste resultater:

PER: Suksess med eggfaste: 10 kilo på 5 uker er en god vektnedgang på eggfaste

 

Per vil være anonym. Men kontakt meg gjerne for referansesjekk, så formidler jeg kontakt videre til Per. 

 

"Jeg har ikke vært under 100 kg på flere år.. Dette er helt fantastisk! Jeg hadde tenkt å holde på maks ett par måneder med keto- Men det er jo så utrolig mye god mat, jeg koser meg hele tida- Også er det så enkelt!"

 

Per er en mann på 43 år som har slitt med ustabil vekt. I mange år holdt han seg slank på grunn av mye fysisk jobbing, men etterhvert som tida gikk og bedriften hans vokste, ble det flere og flere lange timer på kontoret. Måltidene var ustabile noe som førte til overspising på kveldene. Det var på tide å gjøre noen grep. 

 

Per tok kontakt i august og ville i gang med et ketoseprogram, da han hadde hørt at dette var en veldig effektiv metode for rask vektnedgang. Og med sin travle jobb hadde ikke Per tid eller mulighet til å ta det med ro, så han var helt nødt til å holde energinivået oppe. Så keto ble en perfekt løsning. 

 

Med keto raste Per ned i vekt. I løpet av 5 uker gikk han ned 10 kilo. Han hadde ikke følt seg så lett og i form på åresvis. Han hadde ikke langt igjen til mål da suksessen stagnerte. Vi fortalte han at dette er helt normalt og ingenting å bekymre seg for. Det er bare et spørsmål om tid eller at vi skrur litt på metoden, så er han i mål. 

 

Per ville prøve eggfaste. Han kjøpte vårt hefte med en kort og enkel oversikt over metode og fremgangsmåte og mange gode oppskrifter, så satt han i gang. Det tok ikke mange ukene før vi fikk en svært fornøyd Per på tråden. Han var i MÅL! “Wow, Linn! Eggfaste altså… søren, det var effektivt!”  

 

Vil du ha eggfaste resultater?

For nyttige detaljer, gode tips og lekre oppskrifter, kan du kjøpe vårt rimelige Eggfaste hefte. Med eggfasteheftet vårt vil du få prinsippene for eggfaste, samtidig som du vil lære kreative måter å blande egg og fett på, slik at du kan nyte en god "kaffe latte" (Egge latte), hjemmelagd pasta med en lekker saus, deilige eggesalater og eggfaste pannekaker som du kommer til å elske: