Avokado lunsj

Ingredienser
- 1 stk avokado
- 5 stk skiver med skinke
- 1 ts sitronsaft
- 1 ts olivenolje
- 1 g havsalt
- 1 g pepper
- .
- 1servering=220g
Tid
min
Antall porsjoner
1
Slik gjør du
Del en medium/ stor avokado i 2. Bruk den ene halvdelen uten stein.
Delen med stein pakker du inn i plastikk med steinen i. (Gni gjerne litt sitron over fruktkjøttet, så holder den seg frisk lengre. )
Grav ut fruktkjøttet av skallet med en skje. Del frukten (avokadoen) i passe store biter.
- Med reker: Bland avokadobitene med 50- 60 gram reker. Det smaker godt hvis du rører inn 1 spiseskje majones eller rømme i blandingen.
- Med skinke: Kutt skinken i terninger. Bland skinken sammen med bitene.
- Med egg: Del opp 2 hardkokte egg i biter og bland inn
Dryss over havsalt og pepper. Bland sitron og olje og ha over
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 401,1 | kcal |
Proteiner | 13,0 | proteiner |
Fett | 36,5 | gram |
Karbohydrater | 1,6 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 401,1 | kcal |
Proteiner | 13 | proteiner |
Fett | 36,5 | gram |
Karbohydrater | 1,6 | gram |