Avokado lunsj

Avokado lunsj

Ingredienser

  • 1 stk avokado
  • 5 stk skiver med skinke
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 ts olivenolje
  • 1 g havsalt
  • 1 g pepper
  • .
  • 1servering=220g

Tid

min


Antall porsjoner

1


Slik gjør du

Del en medium/ stor avokado i 2. Bruk den ene halvdelen uten stein.

Delen med stein pakker du inn i plastikk med steinen i. (Gni gjerne litt sitron over fruktkjøttet, så holder den seg frisk lengre. )

Grav ut fruktkjøttet av skallet med en skje. Del frukten (avokadoen) i passe store biter. 

 

  • Med reker: Bland avokadobitene med  50- 60 gram reker. Det smaker godt hvis du rører inn 1 spiseskje majones eller rømme i blandingen. 
  • Med skinke: Kutt skinken i terninger. Bland skinken sammen med bitene.
  • Med egg: Del opp 2 hardkokte egg i biter og bland inn

Dryss over havsalt og pepper. Bland sitron og olje og ha over

 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 401,1 kcal
Proteiner 13,0 proteiner
Fett 36,5 gram
Karbohydrater 1,6 gram
Pr. porsjon
Kalorier 401,1 kcal
Proteiner 13 proteiner
Fett 36,5 gram
Karbohydrater 1,6 gram