Bakte rosenkål

Bakte rosenkål

Ingredienser

  • 400 g rosenkål
  • 1 stk hvitløk
  • 3 stk hvitløksfedd, hakket
  • 3 ss smør/ ghee
  • 0.5 ss dijon Sennep
  • havsalt
  • fersk, grovkvernet pepper
  • .
  • 1 servering=100g

Tid

40 min


Antall porsjoner

5


Slik gjør du

Sett ovnen på 180 grader. Legg bakepapir på en stekeplate. 

 

Del opp den hele hvitløken i båter. Ta av skallet. I tillegg tar du 3 hvitløksbåter som du finhakker. Hvis du bruker frosne rosenkål, så tiner du dem før bruk. Kutt dem i to på langs.

 

Bland alt sammen i en stor bolle. Spre så rosenkålene ut over bakepapiret. Når de er sprø er de ferdige. Smak til med havsalt og pepper. 

Stekes i ca 20-30 minutt. Følg med. 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 605,6 kcal
Proteiner 26,2 proteiner
Fett 37,9 gram
Karbohydrater 30,1 gram
Kostfiber 19,5 gram
Pr. porsjon
Kalorier 121,12 kcal
Proteiner 5,24 proteiner
Fett 7,58 gram
Karbohydrater 6,02 gram
Kostfiber 3,9 gram