Biff Stroganoff

Biff Stroganoff

Ingredienser

  • 800 g oksekjøtt (mørbrad/flatbiff)
  • 200 g sjampinjong
  • 2 stk løk
  • 6 dl kraft
  • 2 stk rød paprika
  • 3 dl fløte
  • 2 dl rømme
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ts paprikapulver
  • .
  • tilbehør:
  • 1 stk dampet blomkål
  • .
  • 1servering=330g

Tid

90 min


Antall porsjoner

10


Slik gjør du

Kutt flatbiffen i strimler og brun kjøttet i en gryte. Kutt løken og ha i gryten sammen med kjøttet til den blir myk. Tilsett tomatpurè og paprikapulveret, og la det frese litt. Hell på kraften og la det hele småkoke til kjøttet er mørt, ca 1 time.

 

Bland i fløte og rømme, og la koke litt før forstekt sopp og paprika has i. Smak til med salt og pepper. Dryss gjerne finhakket persille over til slutt.

 

Tips! Serveres gjerne sammen med dampet blomkål. 

 

 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2473,2 kcal
Proteiner 220,4 proteiner
Fett 136,3 gram
Karbohydrater 75,5 gram
Pr. porsjon
Kalorier 247,32 kcal
Proteiner 22,04 proteiner
Fett 13,63 gram
Karbohydrater 7,55 gram