Ostelasagne

Ostelasagne

Ingredienser

  • 500 g kjøttdeig
  • 250 g ost i skiver
  • 300 g revet ost
  • 200 g philadelfia ost
  • 1 dl kremfløte
  • 400 g hakkede tomater
  • 1 stk løk
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • krydderblanding
  • .
  • 1 servering=230g

Tid

45 min


Antall porsjoner

6


Slik gjør du

Lag krydderblanding: 

Bland sammen 1 ts av alle sortene:Oregano, chilikrydder, spisskummin og malte korianderfrø og cayennepepper i kjøttdeigen.

 

Stek kjøttdeig og løk brunt sammen med krydder. Ha i en boks med hermetiske tomater gjerne med chili for ekstra smak, la dette koke sammen i pannen i 15 - 20 min.

 

Lag ostesaus:

Gi kremost og fløte ett oppkok.

 

Legg kjøttdeig og ost lagvis i en ildfast form, avslutt med ostesaus til slutt og strø på reven ost på toppen. Stek i ovn ca 20 min eller til osten på toppen er gyllen.

 

 

Visste du at?


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 3784,5 kcal
Proteiner 263,2 proteiner
Fett 284,9 gram
Karbohydrater 40,0 gram
Pr. porsjon
Kalorier 630,75 kcal
Proteiner 43,87 proteiner
Fett 47,48 gram
Karbohydrater 6,67 gram